I’m on a boat…..

Emilie QuiLige nu sidder jeg om bord på Oslo båden. Jeg er logisk nok på vej mod Oslo (hey, det havde du nok slet ikke regnet ud vel?;)). Fra Oslo går turen videre – nogle hundrede kilometer nord for Oslo, hvor en del af min familie bor. Jeg har ikke set dem i (alt) for mange år, og glæder mig helt vildt til endelig at få dem at se igen. Sidste gang vi sås var jeg en lille buttet pige der legede med Lego og Barbie dukker, hørte Cartoons på mit anlæg, og ikke fattede et klap af hvad de sagde, pånær når de nævnte navne på slik. Hmmm er der noget at sige til at jeg var er buttet;)

Denne her gang er der absolut heller ingen garanti for at jeg forstå noget som helst af det de siger, men mon ikke det går;) Det er i hvert fald med glæde og en pæn portion spænding at jeg tager afsted. Jeg kommer til at blogge undervejs, jeg har nogle indlæg klar til jer. Og laver desuden nok også nogle undervejs. Men om ikke andet så kan I i hvert fald finde mig her, hvor jeg jævnligt opdaterer.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.