Skriften på kroppen

Emilie QuiForskellen på mig og min mor er. Okay lad mig lige tage den forfra igen. En af de forskelle der er på min mor og jeg, er at jeg elsker tatoveringer – det gør min mor absolut ikke. Jeg tror de holdninger meget godt afspejler det generelle forhold de fleste mennesker har til dem. Enten elsker man dem eller også hader man dem. Jeg gør det første. Min mor derimod er overbevist om at tatoveringer er roden til alt ondt, og at hvis man først har fået én, ja så spreder de sig indtil man ligner en overtatoveret rocker;)Emilie Qui

Jeg har stadig kun den ene jeg fik for ca. 7 år siden, ikke fordi jeg ikke vil have flere. Men fordi lysten til at få dem bare ikke lige har været der. Jeg ved (mere eller mindre) godt hvad jeg vil have, og jeg ved at jeg ender med at få dem lavet. Men lysten har ikke været der endnu. Og for mig er den en kæmpe del af det. Jeg får dem ikke bare lavet, for at få dem lavet. Jeg skal være 100% sikker på, at det er det jeg vil. Og jeg skal synes at det er sjovt at sidde der i stolen og vente på resultatet.Emilie Qui

Men indtil lysten er der helt igen, eller rettere sagt overskuddet og glæden er der. For det er nok mest det. Så samler jeg inspiration i massevis og glæder mig til at sidde i stolen igen.

Published by

2 thoughts on “Skriften på kroppen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.