Beauty: Fruits Noirs

Emilie Qui Showergel//Lipgloss//Håndcreme//Guld støv//Neglelak (similar)

Jeg modtog i går de lækreste produkter med posten, fra det franske mærke Yves Rocher. Jeg kan huske at min mor altid bestilte produkter, fra Yves Rocher da jeg var barn, og jeg sad spændt og kiggede med, og fik også ofte lov til at få en enkelt ting eller to med. Det var derfra jeg fik min første lipgloss og min første mascara. Produkterne er stadig lige så lækre som jeg husker dem, og emballagen virker lækker og indbydende. Emilie QuiI pakken jeg modtog i går, lå der de lækreste produkter fra serien Blackberries. En del af dem havde jeg haft et godt øje til, i et godt stykke tid – blandt andet håndcremen med den lækreste duft, og som efterlader huden blød og lækker, men vigtigst af alt ikke fedtet. Duften i Blackberries produkter er virkelig lækker og sammen med emballagen gør det at produkterne fremstår meget eksklusive i de mørke nuancer og med guld detaljerne.

En anden af tingene jeg havde luret på, var lipglossen Sexy Pulp (som er mere guld i virkeligheden, end på billedet). Den har det fineste guld skær og kan både bruges for sig og ovenpå læbestift, for at give ekstra skær og fylde. Udover håndcremen og lipglossen indeholdt pakken en showergel med fint guldglimmer, i samme serie som håndcremen, en neglelak i den flotteste mørke blomme farve (kan desværre ikke finde den på hjemmesiden) og en guld øjenskygge i form af det fineste guldstøv.

Indlægget er sponsoreret af Yves Rocher, men udrykker fuldt ud min egen holdning for produkterne og mærket. Inlægget kan indeholde affiliate links.

English recap: I recieved these lovely products from the french beauty brand Yves Rocher yesterday. I remember Yves Rocher back from when I was just a Little girl and my mom ordered her beauty products there. I got my first lipgloss and my first mascara from Yves Rocher and the products are just as great as they were back then. The products are sponsered by Yves Rocher but the post fully Express my own oppinion about the brand and the products.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s