Køkkendrømme♥

clairedelmar1-frenchbydesign-blogHvis vi lige vandt i lotto (hvilket vi jo helt sikkert gør – hvis vi altså lige husker at købe den kupon!) så ville en af tingene, som pengene skulle bruges på, helt sikkert være et nyt køkken. Vores køkken er ikke et af de største og giver mest af alt associationer til kontor inventar i 90’erne. Det er efterhånden virkelig nedslidt og ville absolut have godt af en lille makeover. Jeg har mest af alt lyst til at gøre det varmt og hyggeligt med farverne og i stedet for ren hvid vælge en dybere farve og greb i noget messing. Det vigtigste er, at det skal være i materialer, der kan tåle at blive brugt – altså sådan rigtigt!clairedelmar4-frenchbydesign-blog

Jeg er vild med stylingen i mad og bolig stylisten Claire Delmar’s køkken (find hendes blog her) og tænker at det er lidt den feeling jeg gerne vil have fat i, når vi vinder i Lotto;)

Billeder : Anson Smart – Styling : Claire Delmar for Inside Out Magazine

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s