Makeup look juleaften 2014

imageIgennem december måned er jeg blevet forkælet med gaver. Både af min mor – i form af en pakkekalender og min kæreste der har givet mig advents gaver. Det har været super lækkert at bliver forkælet og dejligt at vide, at der er nogle der tænker på en. Nogle af de ting jeg har fået, er de her lækre makeup sager fra Elizabeth Arden. Jeg fik blandt andet den blomme farvede læbestift jeg længe har ledt efter og to lækre paletter med øjenskygger og rouge. Jeg har planer om at jeg vil have den blommefarvede læbestift på i morgen og teste nogle af øjenskyggerne. I skal selvfølgelig nok få mere af se. Evt. nogle billeder af det in-action;)image

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s