Bloggens fremtid

imageDa jeg besluttede mig for at bloggen skulle have sit eget domæne, valgte jeg at samtidig at jeg ville gøre mit ypperste, for at bloggen kunne vokse. Jeg elsker at blogge – selvom der kan være døde perioder, hvor inspirationen bare ikke er til stede. Det var alt eller intet da jeg skulle beslutte mig for om der skulle et DK bagefter. Det blev til alt. Ikke ultimativt alt, men mere end de fleste nok kan forestille sig. For det koster at blogge. Det kræver virkelig mange timer og kan nogle gange blive for meget. Men jeg elsker at have mit univers og se det vokse.

Efter bloggen fik sit eget domæne og efter en god portion sved og tårer, begynder der endelig at ske noget. Det går den rigtige vej. Bloggen udvikler sig og nye sponsorer kommer til. Det er fedt at opleve. Fedt at kunne give jer og se hvad I giver igen. Og fedt at se nye læsere komme til. Tak for det!

Fremover vil I se flere sponsorede indlæg. Jeg håber ikke det skræmmer jer. Jeg har valgt at takke ja til flere tilbud, da jeg mener at det kan gavne bloggen, og i sidste ende jer. Det håber jeg I vil forstå. Hvis det bliver for meget, så skriv endelig. For det er ikke meningen. Men ren overlevelse og ren vækst.

Det nyeste samarbejde vil jeg løfte sløret for i nærmeste fremtid. Det er super fedt, og jeg er uendelig glad for at jeg har fået den mulighed♥

 

 

En tanke omkring “Bloggens fremtid

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s