Test af Depend 7 Day hybrid Polish og vinderen af 2. advents konkurrence

imageSom jeg tidligere har skrevet, så er Depend’s 7 Day Hybrid polish endelig kommet i butikkerne. Det faldt på et tørt sted for mit vedkommende. Jeg har nemlig de seneste måneder testet Vinylux fra CND, men må ærligt sige at jeg godt nok ikke er imponeret. Og på det område er jeg altså ikke totalt blank. Ikke at jeg er det på andre områder, men jeg har testet min fair share af neglelakke gennem årene. Vi er jo alle forskellige, så Vinylux virker sikkert super godt for nogle. Men ikke for mig. Det kunne strække sig til at holde 4 dage. Maks. Og konsistensen er jeg ikke imponeret over. Jeg synes den er for tung at lægge og klumper nemt, selvom den er rystet til UG. Tørretiden  er jeg heller ikke imponeret over. I mit tilfælde gik der over en halv time før lakken var tør.

Derfor glædede jeg mig som et lille barn til at prøve pendanten fra Depend. Indtil videre er jeg virkelig godt tilfreds med konsistensen som er utrolig nem at arbejde med. Den tørrer ekstremt hurtigt og det er nærmest umuligt at få pløret rundt i den undervejs. Prismæssigt synes jeg den ligger rigtig godt. 99,- for et starter sæt med alt hvad du behøver (minus vatrondeller) og 49,- for en farvet lak. Jeg har valgt farven ‘Sand Storm’. Der er mindre i flasken end hos CND, men i mit tilfælde vil jeg hellere have 3 forskellige en én lak at vælge imellem. Mht holdbarheden, så vender jeg stærkt tilbage. Indtil videre har den kun været på i en dag, så holdbarheden kan jeg ikke sige noget om endnu.

Nå og nu til en anden beauty ting. Nemlig vinderen af 2. advents konkurrence. Vinderen blev Linn med kommentaren: “Wuhuu! 😉 …en MEGA fin og total piget giveaway! – Så kan det måske være at kæresten kan holde nallerne væk fra min hårbørste 😉

Hmm, for 10 år siden havde jeg uden tvivl sagt “det hele”, men man får altså liiiiidt skavanker med tiden, og ikke alle er lige kønne :/ Men er stadig SUPER glad for mine små bryster 🙂 De sidder lige der, hvor de skal og er heldigvis ikke blevet laaaaaangee endnu 😉 😀

Ha’ en rigtig glædelig jul 🙂

Julehilsner fra Linn”

Du vil modtage en mail fra mig. I andre kan trøste jer med, at næste giveaway er klar i morgen. Så stay tuned!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.