De der øjenvipper….

UnavngivetDa jeg var yngre blev jeg ofte spurgt om jeg havde mascara på. Det var før jeg overhovedet var kommet i den alder, hvor man brugte mascara. Det højeste jeg kunne svinge mig op til, var en farveløs lipgloss – måske med lidt glimmer. Men ingen mascara. Da jeg blev ældre begyndte jeg at få flere og flere komplimenter for mine vipper. Det mest pudsige er til dato en mand der lige havde været inde at shoppe med sin kæreste, som kom halsende ind i butikken igen – uden kæresten (!) for at fortælle mig hvor flotte vipper jeg havde. Det havde jeg sgu alligevel aldrig hørt sådan før. Jeg er født med naturligt lange og mørke vipper – og har mange af dem. Men selvom jeg er heldig på den front, føler jeg mig nøgen uden mascara. Til gengæld hader jeg, at der skal bruges så lang tid på at lægge mascara. Den tid vil jeg hellere bruge andre steder.

Jeg gik i lang tid og overvejede lash extensions, men var nervøs for om det overhovedet var noget for mig, der jo nærmest kan få angst bare ved tanken om en skønhedsklinik. Jeg besluttede mig for at det var noget der skulle prøves, trods angsten. Specielt fordi folk alligevel var begyndt at spørge mig, om jeg havde vipper på, og så skeptiske ud når jeg svarede, at jeg “bare” havde mascara på. Vel at mærke den bedste mascara jeg nogensinde har prøvet – Telescopic Mascara fra L’Oreal, i den vandfaste udgave. Men den er de stoppet med at producere til min store sorg, og så kunne jeg jo lige så godt få det gjort.

Jeg undersøgte hvor jeg bedst kunne få det lavet, men før jeg fik bestemt mig for et sted, dumpede der en engel ned. Endda en jeg kendte i forvejen. Det viste sig nemlig at jeg allerede kendte en der lavede vipper, men bare ikke havde tænkt over det. Og for en med skønhedsklinik-angst er det heaven. Ditte har været min vippe-pusher lige siden og jeg er bare så super glad for det. Det er virkelig bare så skønt at se (om ikke andet så bare nogenlunde) pæn ud fra morgenstunden, og slippe for alt det bøvl der er med mascara.

Jeg er solgt, og det eneste der kunne få mig til at overveje mascara igen, er hvis L’Oreal igen begynder at producere deres Telescopic Waterproof mascara, og forærer mig et livslangt forbrug af den ;)♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s