Adidas Superstar Up♥

imageFor en pige der langt fra har højden som en topmodel og nok mest går under betegnelsen som undermåler, er det fantastisk med wedges. For selvom jeg har stilletter og støvletter, er det en gang i mellem rart at kunne tage nogle sko på, hvor hælen er knapt så markant, og hvor komforten (ofte) er bedre. Da Adidas lagde billeder ud af deres Superstar Up ud på deres IG, var det had og kærlighed ved første blik. Men mest kærlighed. For min kærlighed til sneakers er stor, og min kærlighed til wedges er stor. Kombinationen af de to er endnu større kærlighed, og de er allerede røget på ønskelisten.♥image

 

I’ve got a massive crush on the new Adidas Superstar Up. Though they’re not pretty I know it’s love. I love the fact that it’s a combination of a sneaker and a wedge boot. So Santa now you know what to do;)

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.