Weekend når den er bedst!

imageNøj hvor har det været tiltrængt med weekend og fred og ro. I går slappede jeg af, og lavede en lille portion brændte mandler. Elsker virkelig brændte mandler. Har forsøgt at lave det nogle gange, men det er kun rigtig lykkedes én gang. I går lykkedes det heldigvis, og de blev super gode. image

I aften står menuen på risotto (yndlings retten), som skal indtages med mit “nye” messing bestik, som jeg har fået af mine forældre. De havde haft det liggende i flere år, uden st bruge det. Fordi de ikke gad at pudse det. Det gad kæresten og jeg godt, så nu ligger det blankt og fint, og venter bare på at blive brugt. imageimage

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.