Klassiske og feminine smykker: Julie Sandlau

imageimageJeg synes nogle af de vigtigste detaljer i et outfit, er de små detaljer. Det er dem der tæller, og dem der gør det gennemført. Jeg elsker smykker, og det de kan gøre for ens udseende. Det behøver ikke være fordi man skal ligne et overpyntet juletræ – nogle få smykker kan sagtens gøre hele udslaget. Nogle af de smykker jeg virkelig godt kunne tænke mig netop nu, er de her fra Julie Sandlau. Synes de er så fine og klassiske, og nogle jeg kan se mig selv have på, i lang lang tid.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s