Nyheder til neglefreaks; Depend 7 Day Hybrid Polish

7day_gruppbild aNu kan I godt glæde jer! Det gør jeg i hvert fald – som et lille barn. For i uge 49-50 kommer Depend’ 7 Day Hybrid Polish i butikkerne. Lige tids nok til forhåbentlig at havne under juletræet hjemme hos  mig (man har da lov at håbe). Den skulle holde i op til 7 dage og kræver ingen UV lampe.

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg var kæmpe (kæmpe) fan af deres gellack, og var meget trist, da den blev trukket tilbage (de arbejder på en ny formel, som gerne skulle være klar i 2015). Deres gellack gjorde virkelig underværker for mine ellers skrøbelige negle, og gav dem den ro de havde brug for. Og selvom man har hørt mange dårlige historier (nogle mere velunderbyggede end andre!), så kan jeg absolut ikke klage, så længe man husker at man altså skal følge deres anvisninger og ikke sjuske, som jeg har på fornemmeren at mange desværre gjorde. Men mens vi venter på deres nye gellack, kan vi da passende nok slå os løs, i deres nyeste skud på stammen. Deres Hybrid polish. Den kommer jo selvfølgelig i et væld af farver, både med og uden glimmer.7day_gruppbild b Forskellen på Depend’ udgave og CND’ Vinylux er, at der i CND’ er indbygget underlak, mens underlak er noget man også skal huske at købe, hvis man skal have Depend sættet. Det er dog ikke noget problem, da Depend har lavet et starter sæt, hvor man får alle de nødvendige ting med. Både underlak, cleanser og hele baduljen. Noget jeg virkelig har savnet hos CND. Elsker at have basis tingene klar, så man ikke først skal ud og finde ud af, hvad man egentlig skal bruge. Det har Depend klaret for os.7day_gruppbild Starter Kit Jeg glæder mig virkelig meget til at prøve deres sæt og til at gå amok i deres virkelig flotte farver. 7day_aTil til Depend for at udlåne disse vanvittig flotte billeder, der kun indbyder til at slå sig løs♥

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.