4 favorit sneakers

image

Nike Woven   Adidas Star Wars: Boba Fett    

Adidas Match Play Leo    Opening Ceremony for Adidas

Jeg har virkelig bare et soft spot for sneakers. Elsker virkelig bare den variation der er indenfor den type sko. Og jeg ville da lyve, hvis jeg ikke sagde, at det også er super rart, at de er så behagelige at gå i. Jeg elsker sneaks der er lidt mere specielle. Særligt mine Adidas Star Wars sneaks, som egentlig er samler objekter rundt om i verden. Men der skal også være plads til mere “diskrete” sneaks, som mine Woven fra Nike. Det tod en evighed at finde den rigtige størrelse, men det lykkedes langt om længe hos Henny and My.

Jeg har haft en del, men har efterhånden også solgt en pæn portion videre. Bliver de ikke brugt, er det bedre at de får et godt hjem, hvor en anden kan være glad for dem. Lige pt. er de 4 her mine favoritter♥

 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.