Kærlighed: Intet er for evigt

imageJeg ved ikke hvilke tanker I gør jer om forhold og fremtid. Jeg gør mig en del eftersom vi til næste år har været sammen i 10 år. De år skulle jo helst ikke have været forgæves, hvis man altså kan sige det. Jeg ved godt at det aldrig vil have været for ingenting, men alligevel. En af mine søde veninder har for nyligt slået op med sin kæreste gennem 10 år. Hvilket jo bare bekræfter at intet er givet. Har man det godt hvor man er, så skal man værdsætte det. Og kan man få det bedre et andet sted, så er ‘move on’ vidst det rette at sige. Så selvom det en gang i mellem gør pisse ondt, så er det bare nogle gange det værd!

♥♥♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s