Hawkers Co. mirror solbriller

imageJeg faldt over de her helt vildt fede solbriller fra Hawkers Co. Et mærke jeg ikke kendte til, men et mærke med solbriller der er til at betale. Min favorit er helt sikkert de øverste som hedder Carey – Daylight one. Elsker bare “turtle shell”! Min kæreste hader spejlglas i solbriller, hvilket afholdt mig fra at købe et par i foråret, selvom jeg faldt over en del rigtig gode bud. Men helt ærlig, de er da bare  pæne dem her♥

Find solbrillerne her

I just found these übercool sunglasses from Hawkers Co. I didn’t know The brand uptill now, but how cool are they! I really love The pair in the top – Carey Daylight one, with the turtoise and the mirror glasses. And even though my boyfriend absolutely hates mirrored sunglasses, witch prevented me from buying a pair last spring, I really have to have these cool babies. 

Find them online here

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s