Middag på slottet//Kokkedal Slot Copenhagen

imageLørdag startede noget kaotisk. Kæresten havde fødselsdag – ikke noget der i sig selv er kaotisk, men før jeg havde set mig om, kom min far for at se på vores ovn, som ikke har virket i en uge ca (!!!). Vi nåede dog lige den obligatoriske fødselsdags morgenmad og tilhørende gaver først. Da min far var gået igen, gik der ikke mere end 2 sekunder, før  vi skyndte os til dyrlægen med den lille fis, som havde fået noget virus. Hvilket hun stadig ikke er kommet af med.

Efter nogle timer med afslappet hygge og en smuttur til Fields for at hente min jakke, der havde været forbi Enviis skrædder, gik turen mod Kokkedal Slot Copenhagen, hvor vi havde bestilt bord. Det var første gang jeg var der, men har udelukkende hørt positivt om det. Og det skal jeg love for at det var. Vi startede med en drink i baren – en Pimms (så go’!) og gik derefter ned i kælderen, hvor restauranten ligger. Her fik vi den lækreste rib eye, med super lækker bearnaise og de sprødeste fritter. De bedste fritter jeg har fået på en restaurant for øvrigt. Hold op hvor var det godt. Og der blev da kun bedre, af den super søde betjening og de fantastiske omgivelser. Der var seriøst så flot, at man tror det er løgn. Det var bare så fint og gennemført det hele. Og gæt engang hvem der havde glemt kameraet! Så undskyld de grynede billeder, men I skulle ikke snydes for lidt billedspam alligevel.

Kokkedal Slot bliver ofte omtalt i forbindelse med bryllupper, men det kan også meget mere end det. De afholder blandt andet ‘Te på slottet’, med alverdens kager og lækre sager. Derudover har de også en spa afdeling, som skulle være rigtig lækker. Når det så er sagt, så tror jeg da helt sikkert at det er det perfekte sted til et bryllup. Hint hint…haha;)

Hvis I vil læse mere om Kokkedal Slot, kan I se her 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.