Oktober ønsker/ Dyre drømme♥


imageDet er blevet tid til en ønskeliste, som pt består af rimelig store ønsker. De største er uden tvivl en ny iPhone og en Mac computer. En Mac computer vil i givet fald være nyt land for mig, da jeg altid har haft pc, men kan bare mærke at det er på tide, med det jeg bruger min computer til. IPhonen er desværre virkelig ved at være en nødvendighed, da min nuværende (en “old gammel” 4’er) efterhånden ikke kan mere, og får flere og flere breakdowns – selvfølgelig altid på det værst tænkelige tidspunkt. Parfumen fra Chanel er bare den lækreste, og er da super flot i den indpakning, ikke?

Nå men nu er det faktisk min beau der har fødselsdag, lige rundt om hjørnet. Så det burde nok egentlig ikke være mine ønsker jeg fokuserede på. Men hey, det er lidt svært nogle gange. Og man kan jo godt bare nøjes med at ønske sig det, ikke?

Hvad er jeres ønsker lige nu?♥

Published by

2 thoughts on “Oktober ønsker/ Dyre drømme♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.