Karma bites back!

Mit stjernetegn er vandmand. Efter sigende et stjernetegn der elsker elektronik og gadgets. Okay, helt forkert er det vel ikke. Men de smarte astrologer har sgu ikke taget højde for elektronik der ikke virker. Lad mig forklare, inden jeg taber dig helt. Det drejer sig om dårlig karma. Dårlig elektronik karma!

Det hele startede med at tv’et gik dødt, selvfølgelig d dag jeg lå og var syg, og havde glædet mig overdrevet meget, til at jeg skull hænge ud med vennerne fra Familien fra Bryggen og The Kardashians. Tv’et ville det anderledes. Eller rettere sagt YouSee ville det anderledes. Okay det kan ske. Næste dag sidder jeg og forbereder en masse blogindlæg og sidder og redigerer billeder på computeren. Fandeme så om internettet ikke er smuttet til Langbortistand. Midt i et indlæg. Prøver forgæves at finde netværket, men det er pist væk. Hen og finde den der kasse, som godt nok kom med posten for noget tid siden fra YouSee. Den som kæresten havde forsøgt at skubbe ind under en reol, i håb om at nye installerings problemer bare forsvandt. Nu er det så mig der står med lorten, for at sige det pænt.

4 timer senere sidder jeg stadig krummet sammen henne i hjørnet, hvor hele molevitten skal installeres. Ikke det mest komfortable arbejdshjørne (forstår bedre og bedre kærestens undvigende adfærd). Endelig kommer der strøm og forbindelse til lortet. Nu skal jeg bare logge ind via computeren. Logge ind. Piece of cake. Indtil det slår mig –  jeg kan sgu da ikke huske koden! Spørger kæresten, som giver mig en 3-4 forskellige kombinationer. Teste teste teste. Selvfølgelig er det den sidste der virker. Endelig lykkedes det. Der er hul igennem, og jeg kan endelig blive færdig med det blogindlæg, der skal redde hele blogverden (haha).

Dagen efter er selvtilliden rimelig stor. Det der eleltronik er jo piece of cake lige indtil…. IPad’en går ned. Min elskede IPad. Den crasher totalt. På den igen. 5 timer senere lykkes det mig at gendanne den. Efter 1534 forsøg – sådan cirka. Men alt er tabt. For ITunes (det møg) kunne ikke genkende IPad’en. Men det lykkedes at få den gendannet og startet op igen. Bedre end ingenting. Brugte resten af dagen på at hente alle de programmer jeg i tidens løb har hentet. Det er jo ingen sag. Der er kun tale om nogle få. Nogle få hundrede! Piece of cake.

Dagen efter går strømmen og tager vores ovn med sig i faldet. Pis også. Midt i madlavningen – de hjemmelavede burgerbollerne jeg havde bagt, fordi jeg var så naiv at tænke, at vi skulle have hjemmelavede burgere. Nå men, takeaway?

Dagen efter ryger strømmen på begge mine kameraer, med 5 minutters mellemrum. Pokkers også.

kan man tal om dårlig elektronik karma? Det tror jeg vidst nok. Jeg tror bare at jeg smutter tilbage i hulen igen, og glemmer alt om stjernetegn.

Go’ lørdag♥

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s