Frederiksberg på min væg

R 2R 1Jeg var for nyligt så heldig at vinde at plakat og ramme efter eget valg hos Just Spotted, efter at jeg deltog i deres Instagram konkurrence, hvor man skulle lægge et billede op af sin plakat fra Just Spotted. Jeg lagde et billede op af min højt elskede København plakat fra Amalie Muff. Den kan I se her. Og jeg vandt sgu. Jeg kan bogstavelig talt ikke huske, hvornår jeg sidst har vundet noget. Hvis jeg overhovedet har det. Haha! Så glæden var virkelig stor, da jeg fik det at vide. Så jeg drønede ind på deres hjemmeside, for at se hvad jeg skulle vælge. Orv hvor var det svært! For i mellemtiden havde de selvfølgelig udvidet udvalget (der i forvejen er mother f***** stort). Til at starte med, var jeg sikker på at det skulle være London plakaten fra Amalie Muff, som passer til den jeg i forvejen har. Men da kæresten kom med på råd, faldt valget på Frederiksberg plakaten fra KLAM i kobberramme (naturligvis!) – for at mindes tiden i vores 42 km² store (eller lille, om man vil) lejlighed på Jakob Dannefærds Vej på Frederiksberg. Glæder mig super meget til at få hængt billedet op – højst sandsynligt ved siden af København♥

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s