Yndlings smykker//ringe

Nogle af mine absolutte yndlings smykker, er ringene her fra Erbs Denmark. Jeg synes de er så fine, fordi de alle er oxiderede (de fleste kan også købes i guld) og egentlig passer til alt. Erbs priser er absolut i den gode ende, så man behøver heldigvis ikke spendere en formue. Deres smykker kan selvfølgelig købes en masse steder online, men kan også findes i blandt andet Samsøe & Samsøe.imageDeres nyeste smykker er primært med perler – Pearl Heaven. Så flotte! Og igen til virkelig gode priser. Jeg skal i hvert fald helt sikkert have fat i de her ♥imageimage

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s