Ønskelisten: Carré smykker

Hvilken pige elsker ikke smykker? Jeg mener, vi har vel alle vores stil. Nogen går helt amok i bling, mens andre er mere tilbageholdende. Jeg selv er nok et sted midt i mellem. Jeg har ændret rigtig meget stil, gennem årene. Også hvad angår smykker. De er klart blevet mere enkle og i bedre kvalitet, og de er klart blevet mere feminine. Lige nu er jeg helt tosset med Carré’ fantastiske smykker. De er bare så fine og feminine. Har allerede lavet en lille ønskeliste med deres smykker, og her er et meget lille udpluk. Favoritten er uden tvivl Pearl Jam halskæden (yderst til venstre). Den er bare så fin med perlerne, guldet og korset.image

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.