Byggemarked VS beautysalon

imageJeg er typen der har det nemmere ved at gå i et byggemarked end på en skønheds salon. Det ligger bare dybt i mig – et ubehag, hver gang jeg bevæger ind på et beauty sted. Jeg er bestemt heller ikke opdraget til skønheds behandlinger i lange baner, men tværtimod en tur i byggemarkedet mindst én gang om ugen. Derfor falder det mig også svært så naturligt, at navigere rundt i Bauhaus og Silvan, fordi jeg har brugt usigelig mange timer der, med min far.

Når det så er sagt, så er jeg beauty freak, uden tvivl. Jeg elsker at teste. Men når det kommer til at andre skal teste på mig, så giver det bare den der knusende ubehagelige følelse, af at jeg ikke hører til, og jeg drømmer mig næsten tilbage til byggemarkedet med hylderne med ravplugs og spartel, fordi det er noget jeg kan forholde mig til. To much info?

Jeg prøver dog at blive bedre til det der, med at lade andre gøre det for mig. For der er sgu nogle gange, hvor det jeg selv får lavet, er noget juks, og det vil jeg sgu ikke have siddende på mig. Jeg har derfor formået at være til massage  to gange (2!!) i år. Dog ikke nogle jeg selv havde booket, men fået i gave. Gad vide om der egentlig var en hentydning der? Hmm. Samt at jeg jævnligt får mit hår ordnet med striber og klip.

Da Depend lancerede deres gellack sæt, købte jeg også hurtigt et, fordi jeg tænkte at det kunne være mere smertefrit, hvis jeg selv gjorde det. Og så slap jeg for at en eller anden negledame, skulle komme med dømmende kommentarer til mine smadrede negle, som btw er smadret fordi det herhjemme er mig der fisker radiatorer og spartler huller i væggene, samt tonser rundt med bulleren, når hun synes at hun skal ud og lege.

Det der med at gøre tingene selv, ligger nok bare dybt i mig, også selvom det så indebærer en boremaskine og diverse andre værktøjsredskaber. Men når det så er sagt, så er jeg også en pige – og en forfængelig en. Så det der beauty sniger sig sgu ind på mig, og senere i dag har jeg en aftale om at få lavet vipper. Stort skridt for en nybegynder på beauty fronten. Der må gerne klappes!

 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.