København på min væg

imageimageimageI går fik jeg mit København billede fra Just Spotted, som jeg bare var nødt til at bestille. Selvfølgelig med kobber-ramme, selvom mindre kunne have gjort det. Men hold op hvor er det flot. Og den kobber-ramme der…den er bare  flot! Det kunne bare ikke have været bedre. Kan bare blive ved med at kigge på billedet, og den ramme, som bare lyser op i rummet. Det sgu kærlighed! Nu ønsker jeg mig bare London eller New York udgaven så København kan få selskab, også med kobber-ramme – naturligvis;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s