Bolig: Sofakompagniet

imageJeg ville nogle gange ønske, at vi stod og skulle have ny sofa. Specielt når jeg ser de vanvittige pæne sofaer fra Sofakompagniet. Elsker ideen med at de har sparet mellemleddene væk, for at sofaerne og deres lækre lænestole, så kan fåes til rigtig gode priser. Og det er jo faktisk ikke engang kun sofaer og lænestole de sælger. Efterhånden som firmaet er vokset, er de også begyndt at sælge daybeds, spisestole og borde. Så pænt det hele, og til gode priser, men uden at der er sparet på kvaliteten. Jeg har valgt et udpluk (jaja det er svært at begrænse sig, når det hele bare er såå pænt!)

Og nej, jeg er ikke sponsoreret af Sofakompagniet, jeg har bare haft en tiltagende forelskelse i dem i nogle år;)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s