Cara Delevingne for Mulberry

imageimageimageCara Delevingne kollektion for Mulberry er lige landet, og det ser lovende ud. Okay, ville måske føle mig som en pre-teenager hvis jeg kastede mig ud i rygsæk delen, som om jeg var på vej til matematik. Men men, det er da fedt at der er tre tasker i én, om man så vil bruge alle tre eller ej. Elsker i hvert fald at der er så meget hardware, det giver bare lige dét ekstra. Har fundet mine tre favoritter, selvom camo udgaven også trak, så faldt valget på tre lidt mere neutrale modeller, som også fungerer til workwear. Så de er hermed tilføjet ønskelisten, selvom jeg nok ikke skal satse på at det lige bliver aktuelt. Ha! Men om ikke andet, så kan jeg da give mig selv den, med undskyldningen, at nu var der jo ikke andre der gav mig den. Snedigt ikke? 😉

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.