At sige noget om ingenting

Undskyldninger for ikke at blogge, er der nok af. Lige nu er der mere end nok. Stresser afsted og forsøger at få studieliv, arbejdsliv og privatliv til at hænge sammen. Der er pres på. Mange vigtige ting på en gang. Alt for mange. Men hver og én er nødvendig og kan ikke springes over, selvom det nogle gange er det jeg har mest lyst til. For at være ærlig er det en rigtig dum tid, hvor hjertet ikke rigtig kan nå at følge med. Det kan kroppen heller ikke, hvilket ses tydeligt, og har krævet mange kræfter af mig, på det seneste. Og midt imellem alle de andre ting, har jeg måtte finde tid til at få kroppen med, hvilket har krævet en del lægeaftaler og kommer til det fremover. Jeg vil egentlig ikke uddybe nærmere, da det ikke er noget nyt for mig. Det er noget jeg har måtte leve med i mange år allerede. Men det sætter da tingene i perspektiv. Og der er en del ting oppe og vende i bøtten. Så midt imellem andres forlovelser, familieforøgelser, forfremmelser og andre lyksaligheder, prøver jeg egentlig bare at hænge sammen. Virkeligheden er bare ikke altid så pæn, som den ser ud til. Virkeligheden er absolut ikke altid så pæn, som blogverden nok gerne vil have den til at se ud som. Ikke at der er noget galt i det, men en gang imellem kan det bare være svært at have noget pænt at sige eller noget pænt at vise, når der ikke rigtig er noget. Det håber jeg er i orden med jer<3

Dejlig mandag til jer!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s