Tyskland//tandlæge tip

imageI mandags pakkede min mor og jeg bilen, og kørte mod Tyskland. Jeg havde nemlig en aftale med en tandlæge, som meget gerne skulle give mig en bedre pris end den jeg fik ved mit sidste besøg hos min danske tandlæge. På 1,5 år mente hun nemlig at jeg havde fået ikke mindre end otte huller i tænderne, to af dem skulle rodbehandles og have kroner på. Samlet set 22.000 bobs! AVS!! Det gjorde næsten mere ondt end selve undersøgelsen. Shit hvor føler man at man har gjort det dårligt. Nå men med udsigten til at skulle af med 22.000 undersøgte jeg, hvad jeg ellers havde af muligheder. Den bedste var en tandlæge i Flensborg. Så jeg lokkede mutti med, om ikke andet så bare som støtte. Der havde jeg så en tid i går. Var sgu lidt nervøs. Havde læst mig til at priserne var langt under de danske, men alligevel.

Jeg lå så der i tandlægestolen og spekulerede over hvad man egentlig kan få for 22.000 bobs. To Céline tasker, to franske bulldogs (selvom jeg har nok i den lille fede der allerede er flyttet ind, pænt tilskud til opsaringen, lækker rejse til sommer og sol – og masser af lommepenge. Åh hvor var det dog mange penge at skulle af med.

Tandlægen rodede rundt i min mund, tjekkede grundigt og tog røntgen billeder. Resultatet var at jeg havde én tand der havde et slemt hul. Ja ÉN tand – ikke otte. WHAT tænkte jeg. Hvordan kan det lige være. Tandlægen forklarede mig at han ofte har patienter der netop har været ude for det samme. De danske tandlæger gør åbenbart virkelig meget for at hive penge ind. Men helt altså! Hun gav mig jo ikke kun en mulig regning på 22.000, hun gav mig også en pisse sløj følelse af, at jeg halvrim passede mine tænder, hvilket jeg skal love for at jeg gør.

Så glad var jeg sgu. Følte ligefrem at jeg havde sparet 22.000 – Not bad. Selvom turen i sig selv selvfølgelig også har kostet noget. men småpenge i forhold hvad det havde kostet i Danmark, hvilket havde været penge lige ud af vinduet. Så rådet er hermed givet videre.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s