Køkkendrømme

Unavngivet1Vi taler ret meget om køkkendrømme herhjemme. Køkkenet i lejligheden er okay, men sådan et uden personlighed og et upraktisk et. Vi har masser af skabs- og skuffeplads, så det er ikke det, men det mangler bare vores touch. Drømme køkkenet ville være med en sort skifferplade ved kogepladerne (har vi heldigvis allerede fået), grove låger og skuffefronter i egetræ, sorte bordplader og detaljer i stål eller kobber. Ved godt at kobber er et fænomen lige nu, men det står bare møg godt til mørkere træ, så mon ikke det ville være til at holde ud at se på, når trenden aftager;) Som billederne viser må det gerne være groft og praktisk. Det SKAL bare kunne tåle at blive beskidt og blive brugt. Gider ikke de der pusse nusse køkkener der ikke kan tåle en fis. Det skal være råt og grafisk. Hvem sagde mande Hanne??! Nå men udover det skal det være plads til espresso maskinen (ses også på billedet) som jo er en mega vigtig del herhjemme samt min højt elskede køkkenmaskine fra Kitchen Aid, som bare kommer til at passe vildt godt ind i planerne.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.