Søndag//Familie

T2T3

Jeg kan mærke at jeg får det bedre dag for dag, heldigvis. Og alligevel kan jeg godt mærke, at det gør én en lille smule sindssyg, ikke at kunne noget selv. Det er i hvert fald virkelig begrænset, hvad jeg kan og hvad jeg må. Nå men det er jo heldigvis for det bedre. I dag var så første dag, hvor jeg skulle være social. I hvert fald sammen med familien. Vi har altid haft en tradition for at spise sammen på Mortens aften og i aften var ingen undtagelse, selvom jeg stadig skal holdes i ro. Kan godt mærke at jeg er træt og at appetitten og kræfterne ikke er til det helt store, så måske var en familie aften lidt for stor en mundfuld. For (sorry jeg siger det så ligeud) kender I ikke det, at man nogle gange bare tænker “Hold da op?!”. Tror det er lidt forbudte tanker når det kommer til familie, men vel noget de fleste tænker en gang i mellem. I dag var en af de aftener, så nu vil jeg nyde at jeg igen er hjemme, og at her kun er det støj jeg selv laver.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s