November ønsker

Collage november

Mens jeg ligger og slapper af, og prøver at komme mig ovenpå det hele, får I lige nogle november ønsker, nu hvor blæsten og regnen kræver lidt mere indpakning. Okay, jeg er rimelig godt kørende, hvad frakker angår, men helt ærlig, den er da virkelig pæn! Og strikblusen er tilpas klassisk og alligevel ikke kedelig, specielt ikke hvis halskæden kommer på også. Det ville ikke være helt dårligt med det sæt, og cremen fra La Roshe Posay er uundværlig lige nu, hvor det er blevet en del koldere, og hvor min hus flipper totalt ud over de smertestillende jeg får. Virkelig møg irriterende at ligne noget der er løgn, specielt når det for tiden også er nemt at føle sig sådan. Nå men det jo heldigvis over igen. Eos’en er bare ikke til at undvære, er klart fan!

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s