Bolig//Trådkurve

Trådkurve

Mens jeg ligger på operationsbordet, skal I da ikke snydes for et indlæg, for halløj hvor er trådkurve bare populære lige nu var? (kan I mærke den flydende overgang..hæhæ). De findes over alt og i utrolig mange varianter. Den mest kendte er nok den fra Ferm Living, hvor man i sjældne tilfælde kan tilkøbe et låg/bakke i det smukkeste mørke træ, hvorefter man har et fint lille bord. Derudover kan man købe en udgave fra Madam Stoltz, som bestemt også er pæn (er dog ikke med i indlægget her). Er man til mindre udgaver, som ikke behøver at kunne rumme det helt vilde, sælger Magasin nogle pæne og prisvenlige udgaver ala Homart Darby’s udgave øverst til venstre – dog minus hank. Vi mangler en til brænde, da vi i denne her lejlighed har pejs – win i efterårs kulden! Så nu er spørgsmålet bare, hvilket en?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s