Efterårets bolig ønsker

 B1

Efter vi flyttede til en noget større lejlighed sidste vinter, har vi været på jagt efter flere ting. Det meste er opbevaring, men også en del småting, som billeder og dims (læs: pynteting). Vi kan godt lide at det er enkelt, men samtidig skal det være hyggeligt. Vi har drejet vores oprindelige stil mere over på træ, i nøje udregnede mængder, fordi lejligheden her lægger mere op til det. Den største ting vi uden tvivl mangler af møbler, er en lænestol! Har virkelig savnet en blød og hyggelig stol at sidde i, men som også kan give noget charme til de lidt tomme kroge. Den skal helst været i noget tyk uld og må meget gerne have tilspidsede træben, altså noget 50’er 60’er noget. Nå men for at få et overblik over stilen, har vi lavet lidt collager og den her er en af dem. I hvert fald en af dem jeg har lavet. Men det afslører bacon billedet nok også. Tvivler på at kæresten bliver ultra begejstret over det. Hæhæ

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s