Søndagsshopping//Nike

Okay jeg indrømmer det! Jeg elsker sneaks. Okay okay, jeg elsker Nike. Dybt og inderligt. De gør virkelig bare noget godt for mine fødder. Og så er de da pæne! Jeg har efterhånden været igennem en del forskellige modeller, men mit hjerte er altså faldet pladask for Roshe Run. De er simple, uden overflødig indvendig støtte, de holder utrolig godt og er bare såå gode at gå i. Nå og nu er jeg så røget i fælden igen. Bilder mig selv ind, at det er et fornuftigt køb, fordi jeg mangler nogle ensfarvede og stille og rolige sneaks uden for meget dims på. Men hey det mangler jeg altså! Så nu har jeg købt et par, kan I gætte hvilke?

image

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s