VERO MODA Vs. MADS NØRGAARD feat Kansas

Som regel er det jo sådan at designerne kreerer nogle helt vildt fede items, og highstreet kæderne kopierer dem derefter. Denne her gang lader til til at være omvendt. Jeg købte jo min Vero Moda kviltede leo jakke i marts måned (er så glad for den btw). Nu lader det så til at Mads Nørgaard endnu en gang har lavet jakker og veste i samarbejde med Kansas – og denne gang er det søreme med leopard print?? Man må sige at der er en vis lighed. Personlig forstår jeg det slet ikke. Misforstå mig ikke, er super glad for min egen Mads Nørgaard/Kansas jakke, men hvorfor lave en jakke som et highstreet mærke allerede har lavet? Why? Sågar i samme farve. Det må da siges at være en kopi..Så helt ærlig Mads, det sgu’ en ommer! Den kan du ærlig talt ikke tage æren for….


I don’t get it, why would a  a designer want to make a copy of a jacket that a highstreet brand has made? Aparently that’s what happened when the Danish designer Mads Nørgaard has made his second collaboration with the workwear brand Kansas. This time with a copi of the leopard jacket I’ve bought from Vero Moda in May. Why would a designer want to do that. That’s a flop. Embarrassing in my opinion.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.