Yndlings restauranter #1// H.C. Andersen Huset

Et af mine absolutte yndlings steder at spise, er H.C. Andersen Huset i Asserbo. Jeg er kommet der, lige fra jeg var lille og vi kender derfor dem der ejer stedet. De serverer klassisk dansk mad – på den afsindigt gode måde og indretningen er selvfølgelig i bedste H.C. Andersen stil. Hvis jeg kunne, havde de nok besøg af mig hver gang, jeg var en tur i sommerhus, som kun ligger kort tid derfra. Men det bliver hurtigt en dyr affære. 
Nå men for noget tid siden inviterede mine forældre kæresten og jeg dertil. Yay! Det var så godt! Men det er det hver gang. Specielt deres rødspætte filet på rugbrød, er en favorit hos mig. Så meget at jeg nåede at spise den, før jeg fik hapset et billede. Ups. Sorry, men det må I se næste gang. 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.