Morgenmad//Rendez-vous

Lige nu sidder jeg i en bil på vej sydpå. Jeg skal ikke på ferie, men kun 1 time og 40 minutter sydpå – for at hente vores længeventede hundehvalp. Ventetiden har simpelhen bare været noget af det værste – dejligt at det endelig er nu. 

I går fordrev vi ventetiden med at tage ind på den nyåbnede cafe Rendez-vous. Her fik vi en virkelig go’ fransk inspireret morgenmad – med en helt vildt god lille fransk joughurt, en virkelig god kop kaffe og friskpresset juice. Der var lyst og luftigt og virkelig hyggeligt, selvom det ligger i en kælder. Et af favorit stederne allerede! 


Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.