Køb//Nike Roshe Run

Jeg har længe ledt efter et par Nike Roshe Run, men har hele tiden været for lang tid om at beslutte mig for hvilke – med det resultat at de så er blevet udsolgt. Øv! Nå men i dag var jeg heldig, jeg fandt de her i Flavour i Kbh – endda på udsalg. Win! Glæder mig såå meget til at få dem brugt, de føles sindssygt behagelige at have på i hvert fald. 

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.