Frenchy//Cafe//København

En af mine ubetingede yndlings cafeer i København, er Frenchy. De har den bedste charcuterie tallerken med alverdens lækre ting. Ægte fransk – hvilket også tydeligt kommer til udtryk, når man skal bestille, de forstår meget lidt dansk, taler allerhelst fransk (hvilken er no go for mit vedkommende), men forsøger da med noget engelsk, hvis det ikke kan være anderledes. De er utroligt søde, og stemningen er virkelig hyggelig og intim. Priserne er bestemt ikke nogen der skræmmer en væk, slet ikke i forhold til diverse andre cafeer i København som serverer aldeles rædselsfuld mad, med til fuldstændigt latterligt høje priser.

Vi tog dertil i søndags, hvor vi jo forinden havde haft en date med en anden lille fransk sag. Nemlig vores dejlige nye franske buller, som vi får hjem om lidt under 14 dage…yes!

Nå men tilbage til Frenchy. Normalt hader jeg paté, selvom jeg synes det ser rigtig lækkert ud. Frenchy er det første sted, hvor jeg virkelig er vild med deres paté (og selvfølgelig alt deres andet sindssygt lækre pålæg), så jeg glæder mig altid helt vildt, til når vi skal derind. Man får altid en bugnende fyldt tallerken, som jeg personligt aldrig kan spise op, og det er altid svært at vælge hvad man skal begynde med, fordi der er så meget lækkert.

Se mere på deres hjemmeside

One of my absolute favorite cafés in Copenhagen, is Frency. The perfect little french café, with a french attitude and i nice twist of humour. They don’t speak danish, hardly english – but they manage to understand you anyway. The atmosphere is cozy and comfortable and not to posh.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.