Ny taske

Ikke nogen hemmelighed at jeg har brugt rigtig mange penge den seneste måned. Pyha, så mange at jeg slet ikke har lyst til at tænke på det, nå men jeg har jo selv valgt det og det er på nogle ting jeg virkelig har trængt til. Købte jo for nogle måneder siden nitte tasken fra Zara, som desværre rent faktisk viste sig at være en nitte, da også den gik i stykker. Damn! Den tredje taske fra Zara på under et år??
Nå men jeg lærte af mine fejl og gik et andet sted hen og købte en taske, men pyha jagten på den perfekte, havde godt nok også taget lang tid. Nå men det var denne taske fra & Other Stories og jeg er simpelhen så glad for den, selvom jeg måtte give en del mere end for den fra Zara, men hvad pokker gør det, hvis den her rent faktisk kan holde?

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.