Siden sidst…

Grunden til stilheden på bloggen, den seneste tid, er at jeg har haft virkelig travlt med afleveringer og opgaveskrivning. Og har brugt den frie tid, jeg trods alt har kunne få, til at lave absolut ingenting. I morgen er travlheden dog slut, shit hvor jeg glæder mig til at det er overstået, så jeg kan få en weekend med fred og ro! Bare noget møg at vejret ikke gider tage hensyn til, at jeg langt om længe har tid til at nyde det. 

Nå, men flere blogindlæg følger snarest..

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.