PULL&BEAR

Jeg lagde tidligere i dag en teaser ud på Instagram (Emiliequi), om at jeg har modtaget en pakke fra PULL&BEAR. Jeg kendte faktisk ikke noget som helst til mærket, før jeg fik et tip om det, her i marts måned. Det er en highstreet kæde, der indimellem meget bras, har nogle rigtig gode ting ala Topshop, H&M og Gina Tricot. Priserne er virkelig gode og det er super rart at kunne finde noget, som man ikke finder alle andre steder. Jeg tjekkede deres hjemmeside ud og fandt præcis de trainer wedges, som kan erstatte dem jeg købte i Moss Copenhagen i vinters og som jeg simpelhen har slidt op…Øv! Jeg faldt også over desert jakken, som har et lidt anderledes print, end de normale armyjakker. Rart med noget forandring og en let forårs jakke.

Det bedste af det hele var deres levering. Det kostede 49,- og jeg modtog mine ting to dage efter de var bestilt. Det har jeg dæleme aldrig oplevet før. Super!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.