Nye dimser

Iphone cover H&M

Ring & Other Stories

Her er nogle af de seneste køb. Iphone coveret købte jeg egentlig kun fordi mit andet cover i silikone er blevet alt for løst i det, så jeg er hunderæd for at mobilen ryger ud af det..Man passer vel på sine ting…høhø

Ringen er en gave fra min kæreste, som egentlig oprindeligt havde købt et armbånd, men som jeg simpelhen bare ikke kunne få om håndleddet, selvom jeg har de mest skinny håndled i verden, som ellers altid plejer at være for små til alting. Hmm…Han havde søreme været inde i & Other Stories, dagen efter åbnings dagen – før jeg endda selv havde været inde i butikken. Og han havde ved gud af egen fri vilje bevæget sig ind i en butik, kun med pige tøj og pige ting. Bare møg ærgeligt at jeg ikke kunne passe deres super skinny armbånd. Nå, men glæder mig nu til at bruge ringen, dem kan jeg aldrig få for mange af.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.