Highstreet shopping

                   Pieces                      H&M

Årh hvor man bare keder sig, når man skal komme sig efter en operation. Jeg må ikke være aktiv, ikke løfte noget, ikke bukke mig ned(come on!), eller gøre andet, der kan give blødninger. Og nå ja, så falder jeg hele tiden i søvn…ØV! Nå og i min kedsomhed kom jeg til at trøste mig selv, med disse to fine highstreet bukser. Eller det vil sige, jeg trøstede mig selv med dem fra H&M og min mor trøstede mig med dem fra Pieces. Det første par minder meget om noget fra en Stine Goya kollektion, og emmer bare af forår, sol, påske og hygge. Det andet par er mørkegrå med det fineste paisly mønster, er ankel korte og med lynlås ved anklerne.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.