nr. 500//hvad nu

 

Det her er indlæg nr. 500 på bloggen og hvad så? Det er en milepæl. Der er sket mange ting i mit liv i løbet af det sidste år og nu er det måske tid til at løfte sløret for lidt af det. 

Jeg begyndte sidste år, på en uddannelse som gerne skal føre mig videre i livet efter mange år med en kronisk sygdom, hvor det har været svært at fuldføre noget. Sidst på året blev jeg dog ramt af endnu en kronisk sygdom og skal ind og opereres for anden gang, her på onsdag. Nå men hvor om alting er, lykkedes det mig at bestå de nødvendige eksaminer i november og er nu i gang med mit praktikforløb. I manges øjne er min uddannelse rent ud sagt ikke en skid, men helt ærligt så har uddannelser og titler aldrig sagt mig en noget selvom jeg altid har høje topkarakterer. Når min uddannelse er slut, kan jeg kalde mig kontor elev. Men dermed ikke sagt at mine kompetencer slutter der. Jeg kunne sagtens tage diverse overbygninger, men gider rent ud sagt ikke. Jeg har altid haft den holdning at jeg skulle ud i det virkelige liv, hvor tingene sker og ikke gemme mig bag bøgerne, for så at komme ud og få et chok over hvordan tingene i virkeligheden forholder sig. 

Jeg står i den situation at mine forældre har eget firma og at jeg derigennem kan få et rigtig spændende job med rigtig gode udfordringer. Dermed ikke sagt at det bliver nemt. Det gør det langt fra. For udfordringer og forventninger er der nok af. Men det er det jeg gerne vil og det jeg elsker at beskæftige mig med. 


Det kan godt være lidt overvældende som nyslået 23-årig at man allerede ved hvad fremtiden bringer, men jeg er sikker på at jeg nok skal få hjælp råd og sparring. Fremover vil jeg blive udfordret i nogle af de ting der virkelig interesserer mig, såsom salg, marketing osv. 

Så selvom det hele kan se lidt sort ud for tiden, ved jeg at der venter mig en masse gode ting, når jeg kommer ud på den anden side..

Jeg glæder mig allerede til hvad det bringer…..

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.