13.03.2013//Kviltet leo sag

 

Stilheden de seneste dage skyldes stadig sygdom, som jeg ikke gider belemre jer mere med. Jakken er ny og købt i Vero Moda. Det er normalt ikke lige favorit sted at shoppe, men en gang i mellem laver de bare ting der er helt spot on. Mit kærlighed til termo jakker, er som tidligere nævnt stor – pænt stor faktisk. Så da jeg så jakken her var jeg bare solgt. Det er ikke en termojakke, men en kviltet jakke, som minder meget (faconmæssigt) om min Cover/Kansas jakke, og som kommer til at funke virkelig godt til foråret med et par short eller en nederdel og nogle sandaler (hmm eller måske nogle neon farvede espadrillos)

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.