Update//ny taske//random snak

Ups! I min sygdoms ramte tilstand, er jeg kommet til at købe en taske. Men hey – det er sådan noget der kan ske, ikke?!

Det er nu ikke noget der sker så ofte for mig, så jeg synes selv jeg er lovligt undskyldt. Bare nederen (btw bruges det ord egentlig stadigvæk, eller er det bare mig der er for gammel?)at jeg ikke har haft mulighed for at bruge den endnu. De sidste par dage har været ekstra slemme og i går lå jeg som en stor tudende baby, mens kæresten forgæves prøvede at trøste mig. Åh hvor bli’r det godt når den næste operation er overstået. Ventetiden er bare den værste! 

Åh Gud, nu har jeg ævlet løs om det..det var ikke det der var meningen. Jeg ville bare fortælle om tasken. Den er fra Zara, er i ruskind og virker meget hårdfør. Så jeg krydser fingre, for at den kan klare den klodsede periode jeg åbenbart er inde i. Har formået at smadre adskillige ting på få dage – herunder et piskeris, en bluse (kun få dage gammel!!), en taske, et par bukser. 

Good luck siger jeg bare! 


Just bought this bag at Zara. I love the suede and the studs in the sides. Classy and not to much. Can’t wait to wear it!Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.