Update 17.02.13

Der er sket rimelig meget de seneste dage. Torsdag var det “the big V-day” og samtidig min fødselsdag. Startede dagen med endnu en scanning, for at se om operationen gik godt nok, eller om der kan gøres mere. Gudskelov endte dagen på en lidt hyggeligere måde, da familien og jeg tog på Hereford (hmm… dejavu), til en tre-retters menu i anledning af Copenhagen Dining Week.  Fredag holdt jeg en velfortjent (synes jeg selv..hehe) fridag, som stod på hygge og shopping. Lørdag var der pigehygge med min mor, min moster og mine to kusiner samt den ene kusines dejlige små børn. Er fuldstændig smadret efter de hektiske, men hyggelige, dage og kan godt mærke at jeg stadig er syg og har en del overvejelser om alting. Fredag fik jeg nemlig at vide, at jeg skal igennem endnu en operation, da den første ikke har været effektiv nok. Damn! det er bare ikke lige det man orker bruge tid og kræfter på. Humøret er tydeligt mærket af det og har været det i lang tid, så det har heldigvis været rart med nogle dage hvor der (næsten) var sygefri snak.

Den næste uge bliver hård, fordi den står på heldags kurser onsdag til fredag…håber helbredet er lidt mere med mig. Nå men jeg vil læne mig tilbage og nyde, at det stadig er søndag….

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.