Fødselsdags-gave fra mig til mig…

I dag købte jeg en fødselsdagsgave til mig selv. Okay, min fødselsdag er godt nok først om en uge, men så ved jeg da at jeg i hvert fald har fået én gave..
Har længe sukket over Jeremy Scotts kollektioner for Adidas og da jeg så fandt den her til en virkelig god pris, var det helt perfekt. Specielt dejligt oven på nogle virkelig hårde dage, hvor alle kræfter går til sygdom og arbejde. Øv!
Nå men apropos det, så har jeg fået en rimelig dårlig nyhed, nemlig at operationen jeg fik sidst på året (2012), måske ikke har virket, og at jeg derfor måske skal igennem hele turen igen. Pis og møg, nå men jeg skal i hvert fald til scanning igen i næste uge. Guess what? Det er da selvfølgelig på min fødselsdag og selvfølgelig også klokken møg om morgenen. Er der noget at sige til at man så render rundt og køber fødselsdags gaver til sig selv? Og ja jeg sagde gaver, for jeg nøjedes nemlig ikke med kun at købe én ting fra Adidas, men den næste ting får I at se snarest..

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.