Birthday wishes 2013

Tromborg//YSL//H&M//Mulberry//H&M//Asos//Kenzo

Der er under en måned til min fødselsdag, og da jeg (af en eller anden mystisk grund) er en der altid glemmer hvad jeg sådan virkelig ønsker mig, har jeg lavet en collage med nogle af tingene. YSL ringen er jo virkelig en klassiker og en jeg har ønsket mig i mange år. Så det ville da være lækkert hvis det var en af gaverne eller gaven, til min fødselsdag. Tromborgs Calendula Water vil bare være perfekt til min alt for stressede hud og Mulberrys alt for lækre taske ville blive en af favoritterne til hverdag og fest.

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.