Mon Amour my love….

I går spiste kæresten og jeg sammen med mine forældre på Mon Amour i Skindergade. Ingen af os havde været der før, så vi vidste ikke helt hvad vi kunne forvente. Men i og med at vi for relativt kort tid siden, var inde og spise på Frenchy, som må siges at være en søster restaurant til Mon Amour, hvor vi havde en vildt god oplevelse, kunne det ikke gå helt galt. Det skal jeg love for at det heller ikke gjorde. Vi havde købt en tre-retters menu gennem et dealsite, hvor der var nogle valgmuligheder for inden for retterne. Til forret valgte jeg champignon suppe med trøffelolie og crutoner og de andre valgte en charcuterie tallerken. 
Vi valgte alle bøffer med fritter og cognac flamberet pebersauce til hovedret og er du sindssyg det var godt. Bøffen var simpelhen så mør, at man skulle tro det var løgn. Saucen var perfekt afbalanceret krydret og fritterne sprøde, som de skal være. Der var, til trods for virkelig mange gæster, en enormt hyggelig atmosfære og tjenerne sørgede for smil og rigtig god service. Det var en virkelig dejlig aften, som oven på en meget hård uge, var virkelig tiltrængt. Damn hvor jeg nød det. Vi kommer helt sikkert igen. Forhåbentlig snart!

Published by

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.